Om författarna

Stefan Sauk

 

Stefan Sauk är skådespelare och föreläser även i ämnet kommunikation. Genom sina erfarenheter och personliga tips lär han ut hur vi ska hantera oss själva och vår omgivning.

Stefan läser in ljudböcker och medverkar i långfilmer, musikaler och teaterföreställningar. Den senaste föreställningen är egenproducerade ”SAUK-Fortfarande skeptisk” som är en fortsättning på tokhyllade och kultförklarade Tillfälligt avbrott i satirprogrammet Lorry. Lorry blev en del av Stefans stora genombrott i början av 90-talet.

Jan Marcusson

 

Professor Jan Marcusson undervisar vid Linköpings universitet om hjärnans intellektuella och emotionella funktioner och om vad som händer i mötet mellan människor. Utöver sitt arbete som överläkare vid minnesmottagningen vid Universitetssjukhuset i Linköping arbetar Jan med psykoterapeutisk behandling vid sin mottagning i Stockholm.

En vanligt förekommande problemställning vid dessa möten är olika former av scenskräck. Med hans mångåriga handledning av studenter och doktorander inför deras scenpresentationer har Jan ett brett erfarenhets- och kunskapsregister när det gäller kommunikation och scenframträdande, och vad som krävs för att bli trygg i det. Jan är även en ofta anlitad föreläsare.