Tukan förlag ger ut Stefan Sauks och Jan Marcussons handbok om hur att tala inför folk

Valet föll på Tukan förlag som kommer att ge ut boken Tala inför folk, så bemästrar du din scenskräck av och med den unika författarkonstellationen hjärnforskaren Jan Marcusson och skådespelaren Stefan Sauk. Boken beräknas vara ute lagom till Bokmässan i Göteborg 2017. Recensionsdag är 2017-08-15.

 – Väldigt många är rädda eller känner obehag för att prata inför andra människor. När detta manus först presenterades för mig kände jag med en gång att det var en bok som jag själv skulle vilja läsa och som jag visste skulle passa vår breda utgivning perfekt. Att sen författarna är Stefan Sauk och hjärnforskaren Jan Marcusson gjorde det inte sämre! säger Karin Alfredsson, förlagschef på Tukan förlag.

Tukan förlag startades 2008 i Göteborg och har sedan dess varit ett av Sveriges snabbast växande bokförlag. Tukan förlag är specialiserade på illustrerade böcker i fyrfärg och har en mycket bred och varierande utgivning med färgstarka faktaböcker, originella pysselböcker, inspirerande kokböcker och andra böcker för barn och vuxna som roar och väcker nyfikenhet. Förlaget har ett mycket brett sortiment med titlar om en mängd populära och aktuella ämnen.

Tukan förlags böcker passar oftast en bred publik och har alltid konkurrenskraftiga priser. Förlagets mångåriga erfarenhet från bokbranschen har gett dem god kunskap om vilka böcker som är framgångsrika på den svenska bokmarknaden. Tukan förlags breda och prisvärda utbud, deras  fingertoppskänsla för vad som fungerar på bokmarknaden och det personliga engagemanget gör dem till en udda fågel i förlagsbranschen.

Sedan 2010 representerar Tukan förlag det brittiska bokförlaget Parragon i Sverige. Därför återfinns även böcker från Parragon på förlagets hemsida och detta tillskott av kokböcker, faktaböcker och barnböcker breddar sortimentet ytterligare.  Barnböckerna ges ut under imprinten Toco Tukan och här hittar man både sagor, pekböcker, pysselböcker och faktaböcker.

Boken Tala inför folk, så bemästrar du din scenskräck kommer att finnas tillgänglig i handeln i mitten av augusti. Tukan förlag lanserar boken under bokmässan i Göteborg i september 2017.

Recensionsdag är 2017-08-15.